Tuesday, 3 January 2012

Cara Nak Top Up RM10 Tahan 1 Bulan




Orang kata pakai line lagi save daripada prepaid..tapi korang mesti terperanjat dengan apa yang bakal aku ceritakan ni..

Top up RM10.00 tapi boleh tahan sampai 1 bulan tak kira la kalau korang bergayut berapa lama sekalipun..hantar berapa juta sms sekalipun..

Mungkin rezeki aku haritu..pergi la jumpa makcik bau-bau bacang ngan aku, dia ajar macam mana nak crossing account..

Coz dia kerja kat bahagian System Development Telecom.
Kadang-kadang aku tolong gak member terdekat topup, tapi amik untung sikit ar..

Ok, secara simplenya aku terangkan kat korang, tapi INGAT
JANGAN BUAT LEBIH DARI 3 KALI untuk 1 nombor, coz system akan auto detect & batalkan nombor korang..

Timing nya, korang boleh topup pertengahan hujung bulan between 25 hb ke atas dalam kul 3am ke atas. coz dalam tempoh ni, system akan di selenggara, so ada
loopholes.. kena try & error..

1) beli topup RM 10... gesek & ready.
2) korang type < ** REC 10 > , then send to 09901
3) tunggu reply, kat skrin akan keluar satu serial number 6 digit, korang salin tau.
4) pastu korg type < ** REC 10> <123456> masukkan 6 digit taid, send 09902
5) pastu diorang akan reply "insert ur topup number", so korang type 14 digit topup
   number yg korang beli contohnya;
  <01234567891023> send to 09903
6) tak lama pastu diorang akan reply;

   "ingat ni company opah kau yang punya? masuk toilet pun kena bayar 20sen, nikau nk topup 10 hengget nak pakai seumur hidup plak!! banyak cantik muka kau"

    Hah..Penat tak baca..macam tu aku kena mula-mula..sekarang korang pulak
    hehe.. jangan marah.. :0 

2 comments:

  1. > Permisi Teman-Teman Bagi PeCinta BATU BACAN ASLI TERNATE Kami Siapkan BONGKAHAN BATU BACAN DOKO DAN PALAMEA ASLI TERNATE

    Kondisi bahan ;
    - Bahan / rough bacan doko asli bukan sintetis
    - Bahan tua (galian lama)
    - Kualitas super kristal,sudah tembus
    - Bahan keras dan padat
    - Siap gosok poles
    - Daging utuh, tanpa kapur
    - Tidak rapuh, tidak mudah pecah / retak
    - Deskipsi sesuai apa adanya, harap diperhatikan dengan baik agar tidak ada dusta diantara kita
    - Sesuaikan dengan dana yang anda punya.. jangan terlalu dipaksakan yang ujung - ujungnya merugikan diri sendiri dan orang lain
    - Untuk tanya - tanya silakan hub no yang tertera

    Harga ;
    - 1 ons Rp. 500,000
    - 5 ons Rp. 1.250,000
    - 1 kg Rp. 2.500,000
    - 5 kg Rp. 6,000,000
    - 10 kg Rp. 8.000,000
    - 15 kg Rp. 10.000,000
    (Harga bisa nego)

    Minat hub ;
    - 082194295897
    -pin;5AA211AC
    #.stock terbatas
    Siapa cepat dia dapat
    Bagi yg merasa sudah minat dan ingin transaksi pembelian dengan kami,
    Adapun cara yg kami sediakan:
    Dan bisa kami kirim melalui jasa pengiriman seperti:jne/tiki/kantor pos,
    jika barang sudah kami kirim,kami berikan no.resi pengiriman barang yang anda pesan,terimah kasih,,,Wassalam

    HATI-HATI Salah Org Nnti keTIPU....!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Untuk Tempahan:

Nama Penuh:
Alamat Email:
No.Tel:
Alamat Tempat Tinggal:
Nama Produk:
This online form was provided by Freedback.

Nyawaku Selamanya

 photo 543114_554968394525981_463784258_n.jpg
Copyright© All Rights Reserved Danie Danielle Belog