Sunday, 31 July 2011

Biozone Car RM175.00


Produk yang terus mendapat sambutan luar biasa...!!..
Sebab tu kami suka buat ni ...sebab bukan king product jek yang bagus..semua produk lain pun bagus2 n hebat2.. bagus tuk kesihatan diri dan keluarga yang penting....
kalau sesapa yang berminat nak beli bio zone ni...yang leh letak dalam kereta just letak kat tempat yang rokok tu n korang sendiri akan rasa perbezaannya..n ia betul2 sangat2 berbaloiiii...
yelah bayangkan kete korang pakai pewangi tu paling mahal pun bolehla dalam rm18 camtu...
setiap bulan nak kena ganti... rm18 X 12=rm216
tu setahun ..tapi bio zone ni... leh pakai 2-3 tahun.

testimoni cane bio zone ni berfungsi : just conteng marker kat tisu ...n lekapkan kat bio zone car purifier ni ...dalam 30 second..bau marker ni hilang....amazing kan... so camtu la dia berfungsi singkirkan udara busuk especially bau rokok (pada sapa yang smoking tu... sayanggilah keluarga anda...bau rokok pun dah bahaya kat orang yang sedut tu..sian anak2... kan sekang ada iklan no smooking :) )and lagi satu dia boleh nyahkan bakteria...huhuhu...hebat!!

bio zone car purifier ni akan hasilkan ozon yang mana fungsi cold plasma ni menghasilkan ion and akan bertindak dengan oksigen dalam kete kita dan ozon ni memerangkap bau, debu ngan bakteria dalam kete kita .. dia akan kembali menjadi 0ksigen dan bau,debu yang diperangkap tu akan masuk ke aircond filter.... hebat kan ...

size dia lebih kurang 10 cm jek :) tak besar pun
note: ozon yang dihasilkan adalah di bawah tahap selamat -0.03 ppm(parts per million )
tahap maksimum yang dibenarkan FDA 0.05ppm

1 comment:

Untuk Tempahan:

Nama Penuh:
Alamat Email:
No.Tel:
Alamat Tempat Tinggal:
Nama Produk:
This online form was provided by Freedback.

Nyawaku Selamanya

 photo 543114_554968394525981_463784258_n.jpg
Copyright© All Rights Reserved Danie Danielle Belog